Emanuel Radu - Fotograf nunta Pitesti, foto video botez Bucuresti, cameraman videofilmari nunti botezuri arges, filmari pitesti, fotografie de eveniment arges, poze evenimente bucuresti, fotobook, fotocarte, photobook
 
Facebook
 
Instagram
 
 
 
Emanuel Radu - Fotograf nunta Pitesti, foto video botez Bucuresti, cameraman videofilmari nunti botezuri arges, filmari pitesti, fotografie de eveniment arges, poze evenimente bucuresti, fotobook, fotocarte, photobook" alt="Emanuel Radu - Fotograf nunta Pitesti, foto video botez Bucuresti, cameraman videofilmari nunti botezuri arges, filmari pitesti, fotografie de eveniment arges, poze evenimente bucuresti, fotobook, fotocarte, photobook
 
 
HOME FOTO IMPRESII F.A.Q. CONTACT
 
 
 
 
I: Ce stil fotografic abordezi?
 
R: Prin natura lor, evenimentele presupun o abordare fotojurnalistica a fotografiei. Personal, imi place sa las lucrurile sa se desfasoare liber, exact asa cum se intampla ele. Obisnuiesc sa prind in camera momente unice si naturale, care dau in final imagini extraordinare.
 
I: Cat timp vei fi alaturi de noi in ziua evenimentului?
 
R: Sunt de parere ca pentru a transpune cat mai bine in imagini magia acelei zile, trebuie sa fiu alaturi de voi la tot evenimentul; incepand cu pregatirile si make-up-ul si continuand pana la sfarsitul petrecerii.
 
I: Cate fotografii vom primi de la evenimentul nostru?
 
R: Nu impun un numar limita de fotografii. Obisnuiesc sa prind toate cadrele necesare pentru a va oferi o amintire de neuitat a evenimentului. Cu toate acestea, nu sunt adeptul cantitatii deoarece reusita unui Album este data de calitatea fotografiilor care il alcatuiesc si nu de numarul acestora.
 
I: In ce forma primim fotografiile?
 
R: Fotografiile le veti primi in format digital, pe Stick USB. Va voi oferi toate fotografiile realizate in acea zi, din care un numar suficient de imagini vor fi prelucrate la cel mai inalt standard de calitate. Fotografiile le veti vedea si in Galeria vostra On-Line, unde vor putea fi admirate de cei prezenti la eveniment precum si de persoanele care nu au putut fi alaturi de voi in acea zi.
 
I: In cat timp sunt gata fotografiile?
 
R: In functie de tipul evenimentului (nunta, botez, petrecere), fotografiile sunt gata undeva intre 2 si 4 saptamani.
 
I: Obisnuiesti sa arhivezi fotografiile pe care le faci?
 
R: Desigur. Toate fotografiile realizate le arhivez pe Hard Disk, ramanand in arhiva firmei timp de 12 luni de la data evenimentului. In aceasta perioada voi putea in orice moment sa va ofer o copie a lor.
 
I: Ne poti ajuta cu realizarea unui Foto-Book?
 
R: Bineinteles. Pentru realizarea Foto-Book-urilor, colaborez cu cei mai apreciati producatori de Albume Foto tiparite.
 
I: Ce este Sedinta foto "Save the Date"?
 
R: "Save the Date" este sesiunea foto pe care o vom face cu cateva saptamani inainte de eveniment si care va ajuta sa va obisnuiti cu aparatul foto pentru ca in ziua nuntii sa fiti relaxati in fata camerei de fotografiat. Astfel vom invata sa lucram impreuna si ne vom cunoastem mai bine. Cu aceste imagini va puteti anunta prietenii si familia despre viitorul vostru eveniment, sau veti dori sa le folositi ca marturii sau la personalizarea invitatiilor de nunta.
 
I: Ne poti recomanda un cameraman sau alti furnizori?
 
R: Desigur. La evenimentele la care particip colaborez cu cameramani talentati si cu experienta. Odata ce ne-am hotarat sa lucram impreuna, vei primi de la mine brosura cu sfaturi pentru organizarea evenimentului, precum si o lista cu furnizori recomandati de mine - Decoratori, Floristi, DJ, Formatii de muzica, etc.
 
I: Cat ma costa serviciile tale?
 
R: Nunta, Botezul, Cununia sunt momente unice in viata din care ramanem doar cu amintirile tiparite in paginile unui Album. Si cum evenimentele nu seamana intre ele, am nevoie de mai multe detalii pentru a putea face un pret. Va invit, astfel, sa ma contactati pentru a discuta impreuna toate aceste aspecte.
 
I: Ne-am hotarat sa lucram impreuna. Ce avem de facut?
 
R: Mai intai trebuie sa ma sunati pentru a vedea daca sunt disponibil in ziua evenimentului. Apoi urmeaza sa ne intalnim pentru a ne cunoaste mai bine si a trece intr-un contract toate detaliile viitoarei noastre colaborari.
 
 
●     ●     ●
 
 
Daca ati citit toata pagina si aveti totusi intrebari la care nu ati gasit raspuns, va invit sa ma contactati pentru a va raspunde personal la ele.
 
 
 
CONTACT
 
 
 
 
 
 
FACEBOOK INSTAGRAM