Emanuel Radu - Fotograf nunta Pitesti, foto video botez Bucuresti, cameraman videofilmari nunti botezuri arges, filmari pitesti, fotografie de eveniment arges, poze evenimente bucuresti, fotobook, fotocarte, photobook
 
Facebook
 
Instagram
 
 
 
Emanuel Radu - Fotograf nunta Pitesti, foto video botez Bucuresti, cameraman videofilmari nunti botezuri arges, filmari pitesti, fotografie de eveniment arges, poze evenimente bucuresti, fotobook, fotocarte, photobook" alt="Emanuel Radu - Fotograf nunta Pitesti, foto video botez Bucuresti, cameraman videofilmari nunti botezuri arges, filmari pitesti, fotografie de eveniment arges, poze evenimente bucuresti, fotobook, fotocarte, photobook
 
 
HOME FOTO IMPRESII F.A.Q. CONTACT
 
 
 
 
 
Ionut & Andreea
 
"Ne bucuram mult pentru faptul ca v-am cunoscut si am avut inspiratia de a va alege pentru a realiza fotografiile Cununiei noastre. Datorita Dvs., avem posibilitatea sa ne uitam peste ani si ani, cu drag, la aceste imagini si sa rememoram acest eveniment emotionant pentru noi. Ati dovedit profesionalism, seriozitate, solicitudine si ati facut tot ce a depins de Dvs., pentru ca noi, in calitate de miri, sa ne simtim minunat. Va apreciem pentru toate acestea si mai presus de toate pentru calitatea de a fi fost atat de apropiati, de a fi fost mereu prezenti acolo unde a fost nevoie, pentru daruirea de care dati dovada. Va multumim si va dorim sa va bucurati de mult Succes in tot ceea cea faceti. Meritati!"
 
 
●     ●     ●
 
 
 
Adrian & Denisa
 
"Multumim frumos pentru poze si filmare. Foarte, foarte bine facute. Sincer, o sa va recomandam la prieteni."
 
 
●     ●     ●
 
 
 
Razvan Petrica
(Restaurant Bardet, Pitesti)
 
"Calitate, seriozitate si punctualitate! - Impresia noastra despre aceasta echipa. Mult Succes! si cu siguranta vom colabora in continuare."
 
 
●     ●     ●
 
 
DJ Maryo
 
"Un profesionist de elita care atinge mereu scopul in arta fotografiilor pentru a ramane un album de colectie, iar el de recomandare. Recomand cu mare caldura si incredere serviciile si prestarile oferite."
 
 
●     ●     ●
 
 
Catalin & Mihaela
 
 "Va multumim pentru calitatea pozelor realizate. Sunt foarte frumoase, chiar superbe. Abia asteptam sa vedem si albumele... Sunteti o persoana profesionista, punctuala si cu bun simt. Vom colabora sigur daca vom mai avea evenimente si veti fi recomandat cu mult drag. Va multumim din suflet ca, peste ani, vom privi cu drag la aceste amintiri cu baietelul nostru iubit."
 
 
 
 
 
 
 
FACEBOOK INSTAGRAM